| Author | Comment | ||
|---|---|---|---|
Tiskob |
Koliko je Hrvatska samostalna i suverena??? |
Lead | |
|
Nakon uistinu kriminalne presude krvnicima Vukovaraca, pitam sebe i sve vas, koliko je nasa Hrvatska jos samostalna drzava?
|
|||
daliboban |
Re: Koliko je Hrvatska samostalna i suverena??? | ||
|
Dobro pitanje. Moj bi odgovor bio da smo suvereni i samostalni samo toliko, koliko nam to dozvoljavaju oni koji upravljaju nasim predsjednicima - vlade i drzave.
|
|||
Mira |
|
Nasa suverenost i samostalnost otisla je sa predsjednikom Tudjmanom
Imamo toliko domacih izdajica, da strancima nije tesko naci one koji ce dobrovoljno uci u trojanskog konja za Hrvatsku. Tako mozemo zahvaliti od politicara (Mesic, Pusic i co.) do novinara (Hedl i co.) da nam danas Carla del Ponte i njeni nalogodavci prekrojavaju povijest. Blaga odnosno oslobadjajuca presuda krvnicima iz Vukovara, nadam se, otvorila je oci hrvatskim ovcama. Samo, sto nam to sada koristi??? |
|||
HOUS |
Quote:Zalosno, ali istinito. Quote:Nista! Samo ako nesto naucimo iz svega, mozda ce nam buducnost biti bolja. |
|||
Slavko pravi |
|
Nakon ovakve presude srpskim krvnicima, mogu Sanader i Mesic i svi drugi pricati sta hoce, zaliti se kome hoce, sve je to nista i bez veze. Prodali su nasu samostalnost da bi njihova sujeta bila zadovoljena. Nek ih vrag nosi s mojih ociju.
|
|||
daliboban |
Koga birati na ovim izborima | ||
|
Svi su nasi politicari kao da ih je ista majka rodila. I koga birati na slijedecim izborima?????????????
|
|||
BiH Hrvat |
Re: Koga birati na ovim izborima | ||
|
Bosna opet saptom pade, ili bolje reci Hrvati u BiH. Sada dodjose na red Hrvati u Hrvatskoj ili bolje reci Hrvatska drzava. Tko njome upravlja? Mesic, Sanader ili prije Racan, posve je svejedno, svi su isti, gledaju samo svoje dobro i kako ce spustiti gu.... u Europski parlament da pokupe mjesecna primanja od nekih 25000 Eura. Boli njih neka stvar za Hrvatskom, BiH, i za sve Hrvate.
|
|||
Crocop1 |
Bilo koga samo ne HDZ i SDP | ||
|
Kroz glasanje ispostaviti racun slugama i veleizdajnicima
Mislim da pokret od HKV-a ili jedino Hrvatska, HCSP predstavljaju dobru alternativu. Treba istjerati iz sabora sluge neprijateljskih interesa sto su obe najvece stranke a posebno mesicevski HNS. Jedino sto imamo kao gradjani je pravo glasanja i tada taj jedan dan nesto vrijedimo u ocima hrvatskih "politicara" ustvari skolovanih lopova, inace smo stoka za klanje (vidi odnos prema zrtvama agresije iz 90-tih i zrtvama poraca). Zato na glasanje i glasati za bilo koga samo ne za vladajuce sluge i veleizdajnike. Takav odnos politike prema svojim zrtvama i prema nacionalnom interesu i uopce prema istini nemamo nigdje drugdje u svijetu. Stavise silovanje istine je postalo kriterij ulaska u EU, a zna se da nema cijene koju nece nasi EU janjicari platiti kao sto su i komunisti placali cijenu (unistavanje NDH, genocid nad Hrvatima - demografski i teritorijalni) da bi obnovili tamnicu naroda Jugoslaviju sto danas ne zanima tkz. pravnu drzavu i HDO. bilo bi dobro da i crkva stane na stranu alternativnih stranki i otvoreno kaze da je danasnji HDZ na putu J.B. Tita tj. unistavanja Hrvatske za racun drugih. Sve je kristalno jasno. IHP T. Kralj - Crocop |
|||
Povratnik |
Re: Bilo koga samo ne HDZ i SDP | ||
|
Ovaj sam puta prilicno skeptican po pitanju glasovanja. Nekadasnji cvrsti HDZovi glasaci razocarani su potezima Ive Sanadera po pitanju Haaga, narocito od kada je izdao generala Gotovinu. Postoji opasnost da oni ni ne izadju na izbore. Ta pak opasnost ne postoji kod SDPovaca. Bojim se da ce se glasovi na desnom krilu rasprsiti na sitne strancice, sto bi znacilo pobjedu ljevih. Grozota jedna u kakvoj smo situaciji!
|
|||
Primus9 |
|
Jedina zamjerka koju imam na predsjednika Tudjmana, makar znam da je on mislio najbolje, je ta sto je inzistirao na pomirdbi. Da pomirba nije moguca sa komunistickom bagrom vidimo jako dobro danas. Infiltrirali su se u domoljubne redove (stranke, udruge itd.) da bi ih rusili iznutra istovremeno se klanjajuci svjetskoj bagri ne bi li ponovo zavladao komunizam, samo pod drugim imenom, globalizam.
Hrvatska danas nije samostalna, s njome upravljaju svi drugi, samo ne Hrvati. |
|||
daliboban |
Quote:Prvo bi iz fotelje hrvatskog predsjednika trebalo istjerati Stjepana Mesica, a onda mu suditi za izdaju. Vidi sta sada radi taj politicki banauze. |
|||
daliborko |
Sanader u Zürichu | ||
|
Ako ima tu nekoga koji je bio u Zürichu dajte kazite kako ste dozivjeli to predavanje. Ja sam bil sa stricem. Pokazao mi je poznate ljude, mislim na nase ljude. Pokazal mi je dr. Jovica koji je, kak striko veli, bio uz Smokvinu i Vesnu Polic glavni inicijator pokretanja tuzbi protiv HKZ. Sad se ne sjecam svih imena, bilo ih je previse.
Dr. Sanader je super govorio na sasvim dobrom njemackom. |
|||
widdER |
Re: Sanader u Zürichu | ||
|
Da bio sam tamo. Sjedio sam na desnoj strani (gledajuci prema Sanaderu), tamo blizu osoba od HKZa, (5-6 klupica prije njih)!
O govoru sam pisal kratko na onome >>> drugome forumu. Ovo ste citali: ??? >>> www.unipublic.unizh.ch >>> www.croatia.ch Dali ima tko jos neki izvijescaj iz CH ili HR novina? |
|||
BiH Hrvat |
|
Ja sam procitao ovo: www.hous.hrvati-amac.com/Sanader_Hrvatska_EZ.html Sto se mene tice, Hrvatska se ne bi trebala zuriti u EU i svakako bi prije trebala raspisati referendum.
|
|||
Slavko pravi |
|
A sta je sa pitanjima koje su spremali mudraci na demoNkratskom forumu?? Jesu li dali rijec "Perici" Smokvinici ili su ga izignorirali?
|
|||
Tiskob |
Quote: Quote: Napiso Pero osobno. Da nije odnio gace na stapu gubeci sudske sporove |
|||
Primus9 |
Quote:Da i to cudo dozivim!!!?? Ako je to istina, postoji mozda i nada da ce Nuic jednoga dana zacepiti svoju gubicu??? i da se vise rijesimo tih zloduha! |
|||