| Author | Comment | ||
|---|---|---|---|
daliboban |
POZNATI Hrvati u Svicarskoj |
Lead | |
|
Meni je "pobjegla" ljetosnja afera oko naseg poznatog kirurga, Marka Turine. Sto znaju Hrvati u Svicarskoj o tome da je on navodno namjerno ugradio
srce s krivom krvnom grupom jednoj pacijentici, koja je zbog toga umrla?
Last Edited By: istina 2009-01-22 19:26:38.
Edited 2 times.
|
|||
duos |
POZNATI Hrvati u Svicarskoj | ||
|
Neobican slucaj i prilicno kompliciran. Osobno ne vjerujem u bilo kakvu krivnju dr. Turine. Svicarski mediji su danima brujali o tom slucaju! Steta da mu se na samom kraju njegove karijere dogodilo tako nesto.
Last Edited By: duos
2008-07-17 19:16:26.
Edited 1 times.
|
|||
Povratnik |
POZNATI Hrvati u Svicarskoj | ||
|
Na internetu ima puno podataka o tom slucaju. Meni izgleda da su Turinu iskoristili kao zrtveno janje. Ima toga i u Svicarskoj.
Last Edited By: duos
2008-07-17 19:43:15.
Edited 1 times.
|
|||
Galeb 1 |
dr. Turina nije kriv | ||
|
Ako je po zapovjednoj odgovornosti, onda ce snositi krivicu jer dr. Turina je ravnatelj bolnickog centra.Mi smo svjedoci takvih sudskih odluka, inace su novinari to napuhali i naravno netko mora snositi kriviucu, da li ce to biti dr. Turina pokazat ce vrijeme. |
|||
Unregistered(d) |
Re: dr. Turina nije kriv | ||
|
A sta je to uradio da ga okrivljuju?
|
|||
Unregistered(d) |
Ivan Ivic hrvati.ch | ||
|
Neznam koliko je g. Ivic bas poznat u Svicarskoj, samo znam da se taj gospodin uzrujavao kada sam nekoliko puta ovdje stavio fotografije s njegove stranice, sto mi govori da cita ovaj forum.
Gospodine Ivic, nece li se Hrvatska Kulturna Zajednica ljutiti sto ste im ukrali tekst bez da ste citirali izvor? "Deset godina Daytona" od g. Ljupka Perica uzeli ste iz broja 97 Drustvenih obavijesti. Toliko o copy-rightu i obavezi drzati se pravila |
|||
Unregistered(d) |
Re: Ivan Ivic hrvati.ch | ||
Quote:Mladen, sada mu mozes maznuti fotke kada ti budu trebale bez griznje savjesti. Napravio ti je uslugu, reci mu hvala! |
|||
Unregistered(d) |
|
Kada je taj gospodin u pitanju ne morate se nicemu cuditi. Njegovi internetski i foto kolege napravili su svoje iskustvo s njime i od tada se drze podalje, kazu da on nezna sto je to farplay.
|
|||
Unregistered(d) |
Quote:Ustvari da, samo tom tipu ne zelim vise raditi reklamu. Ja mu ih nisam ukrao nego samo prenio, pa se vidjela adresa njegovog servera. Ubuduce me moze "mal gerne haben". Quote:Ostat ce usamljeni vuk i tako mu treba. Decki si na internetu pomazu. Jos nisam dozivio da je neki tako lupnut kao ovaj. |
|||
istina |
|
Citam na topicu "Hrvatski general Ante Gotovina - HEROJ" kako Margetic upozorava da je prijevod nekog teksta uzet s njegove stranice, a nije to navedeno, pa kaze:
Quote:Steta sto HKZ gospodinu Ivicu nije napisala nesto slicno! Kada bi on bio covjek, napravio bi ispravku sam od sebe, ako ne prije, onda sada kada ga je Mladen na to upozorio. Da cita nase stranice, to znamo. Tip se pravi "Englez", a znamo kakvi su Englezi, o njima ima puno teksta na ovim stranicama. |
|||
Unregistered(d) |
Quote:Kada bi HKZ reagirala na svaku zlonamjernu svinjariju koju joj rade zavidnici, mogla bi se samo njima baviti. Bolje da oni nama organiziraju predavanja, knjige, ples .... i da pisu u Drustvenim obavijestima stvari koje nas sve zanimaju. Svi koji su pokusali nauditi HKZ, naudili su na koncu sami sebi. Svakoj zloci jednom dodje
|
|||
daliboban |
|
O gospodinu Ivicu sam imao sasvim drugo - dobro - misljenje. Komicne i neprimjerne akcije ljudi kada su u pitanju neki njihovi interesi, jedan su od opcehrvatskih problema. Zalosno.
|
|||
Unregistered(d) |
Quote:E da, uistinu, to je jedan od hrvatskih problema. Medju izvjestiteljima, svejedno kojeg medija, jako je malo onih koji se drze etickih nacela.
|
|||
Mira |
|
Ovakva neprofesionalnost gospodina Ivica uistinu me iznenadjuje. Izgubio je u mojim ocima puno!
|
|||
Unregistered(d) |
|
Ne poznajem g. Ivica osim iz pricanja drugih. Ljudi kazu da je interezdjija, malo uobrazen i slicno, kao i mnogi koji o sebi imaju visoko misljenje usprkos ogranicenih kvaliteta.
|
|||
Unregistered(d) |
UDBA u Svicarskoj | ||
Quote:Dolinar na listi clanova UDBE objavljene u Hrvatskom listu. Uvijek mi je bilo nejasno zasto se oko njega plesalo kao oko neke velike licnosti, sada mi je kojesta jasnije. Treba se sjetiti tko se posebno vrtio oko njega, tko ga je najvise uzdizao u visine. To su sigurno bili njegovi ljudi koji su mu priredjivali teren za spijunazu u nasim udrugama. |
|||
Tiskob |
Re: UDBA u Svicarskoj | ||
Quote:E Stanko, ne moras kopati daleko u proslost (uradi to svejedno, mozda nadjes zanimljivosti)! Veliki prijatelj s Dolinarom bio je upravo gore spomenuti gospodin Ivic. Sto ne mora znaciti da je i on jedan s liste, nego samo toliko da je od onih koji misle da su veliki zato sto se pojavljuju u drustvu "velikih"! |
|||
Unregistered(d) |
|
Ajme meni, Dolinar pa udbas? Ne mogu to vjerovati!
Dajte vi koji imate stare dokumente sacuvane, vidite ima li traga o tome tko je njega doveo u HKZ. Nuic napada HKZ zbog pocasnog clanstva koje je ovaj Upravni odbor dodijelio dr. Vladi Simunovicu, kao on je bio jugoslaven. Ma nemoj molim te! Sada vidimo da ako je neki pocasni clan bio Jugos, onda je to bio Dolinar, a njega nisu "instalirali" ovi ljudi od danas. Javite se vi koji znate nesto vise! |
|||
Unregistered(d) |
|
Pocmimo sastavljati listu UDBASA u Svicarskoj.
Dolinar ima cast biti prvi! Mozemo ocekivati slijedeca imena: Nikola Ivan Jovic, Dragica Rajcic, Tihomir Nuic, Zvonimir Mitar Sto mislite, imam li pravo??? |
|||
istina |
Quote:Aha, mislim da imas pravo. Pricekajmo, ne kaze se badava "zaklela se zemlja raju da se sve tajne doznaju"! ISTINA uvijek izlazi na vidjelo, strpljen - spasen! |
|||
Unregistered(d) |
Quote:E da, to je poznata stvar u odredjenim krugovima. Materijalista je i skrtac. Svoje neda, tudje hoce |
|||