Quote:Tako je marin, samo ne smijemo sjediti prekrizenih ruku i ocekivati da ce Isus obavljati nas posao. Znas kako se kaze, pomozi si sam, pa ce ti i Bog pomoci.
Tito je s njima, Isus s nama, i cega se trebamo bojati?
| Author | Comment | ||
|---|---|---|---|
istina |
Re: Dragica Rajèiæ | ||
Quote:Tako je marin, samo ne smijemo sjediti prekrizenih ruku i ocekivati da ce Isus obavljati nas posao. Znas kako se kaze, pomozi si sam, pa ce ti i Bog pomoci. |
|||
Povratnik |
Quote:Dobro uoceno od BiH Hrvata Zasto se cudimo njenim slagaljkama? Pa ona pripada istoj garnituri s Jakopovicem i Nuicem! Mene iznenadjuje njeno lose izrazavanje kao knjizevnice. Ako je suditi po njenim pjesmama, njemacki joj je katastrofalan, ali ni hrvatski joj nije puno bolji. Bolje bi joj bilo da se pozabavi vlastitom izobrazbom nego sto blati druge ljude.
|
|||
benedikt |
|
HKZ je reagirao na lazne objede od strane Dragice Rajcic, upravo sam to vidio. Hrvatski gangsteri iz Svicarske prijateljuju s onima iz Cikaga. Vlasnik stranice je, kako izgleda, odgovor od HKZ prvo poslao Rajcicki i objavio ga istovremeno s njenim u kojem opet prostacki napada. Tako mangupi jedan drugom drze stangu.
Iako zivim u istom kraju, nikada nisam cuo za "Radost" niti je ogranak St. Gallen HKZ ikada raspravljao ili predlagao "gospodju" za nekakvo priznanje. Puke izmisljotine kao i sve sto ta prava drugarica govori i pise. |
|||
Tiskob |
|
Benedikt hvala ti na obavijesti. Ljudi moji, koje li divne usporedbe dvaju pisama! Ono HKZ na velikoj kulturnoj i intelektualnoj razini, pristojno, umalo pa prijateljski. A onda ono drugarice Dragice puno mrznje i najniskijih ljudskih poriva. Pametnim ljudima ne treba nista vise da zakljuce tko je kakav. Odlicno HKZ, svaka vam cast!
|
|||
Unregistered(d) |
|
Pokusajmo razumjeti gospodju Rajcic, ona ne moze iz svoje koze. Ljudi koji se ne mogu odluciti za jednu stranu, nego bi sjedili na dvije stolice, osobe su bez cvrstih katolickih temelja. Nije onda cudo da nije htjela donijeti odluku izmedju Tita ili Isusa. Odluci li se za Tita, izbjegavati ce ju vjernici. Odluci li se za Isusa, komunjuare bi joj mogle napraviti zivot teskim. Najlakse je plivati nizvodno, kako te struja i rijeka nose, samo onda treba akceptirati i posljedice takve odluke.
|
|||
Unregistered(d) |
Quote:Definitivno istina da se gangsteri pokrivaju i dogovaraju! I to je dobro jer na taj nacin nam otrkivaju svoju mrezu, gdje tko sjedi i sta radi..... Taj Grgic je ipak puno bolji od Grabovca sa croatia ch koji jednostavno ne objavljuje pisma koja bi mogla naskoditi "ugledu" Nuica i co. Za Grgica bi jos mogao pomisliti da je nasjeo Rajcicki i onom Galicu ali za Grabovca znam da nije nasjeo, nego je isti. |
|||
Unregistered(d) |
Tko je to nagazio na zeravicu ??? | ||
|
"Gospodja" Rajcic je malo pobrkala loncice, kako to kaze "Pravas" Spehar (a sta je ustvari s njime, nigdje se vise ne javlja?!) kada pise da HKZ trazi prostor na tom cikaskom portalu za svoje lazi. Ako sam dobro vidio HKZ se oglasila povodom izgovorenih lazi, samo Dragica nije naucila da joj netko protuslovi jer KPJ je svako protivljenje "nagradjivala" Golim otokom sto danas vise ne mogu. Danas se moraju nositi s ljudima koji ne zele biti kus kada se o njima sire neistine makar i na kraju svijeta. I bas to ljuti Dragicu del Ponte poradi cega i cvrci od muke kao da je stala na zeravicu.
Kaze Dragica del Rajcic da se HKZ pretvorila u obiteljski posao. I to kaze bas ona koja je imala svoju obiteljsku humanitarnu udrugu "Radost" i garantirano je prikupila 300 tisuca franaka za djecu Hrvatske. Mogla bi ona to i "dokazati", pa me bas cudi da nije odmah stavila i dokaze! A sto ako ima dokaza da je novca prikupljeno, ali nema dokaza da je isto toliko otislo djeci Hrvatske ??? Quote:tako pise DD (Drugarica Dragica). Slusaj DD, pa kada znas da je izaslo 550 clanova, kako to da onda neznas od cega se financiraju Quote:Ne razumijem bas, tko sada odrzava ovaj forum, HKZ, obitelj Gaupp ili HDZ? Trazio sam po ovim stranicama gdje je ono objavljeno tko su tuzitelji HKZ i vidim ti nisi medju njima. Vrijeme je da se uvrstis u dugu listu tuzitelja i gubitnika, samo prije toga pokreni neku novu "Radost" da ti Zalost ne bi pretesko pala kada stignu racuni odvjetnika i suda |
|||
Tiskob |
Tko je to nagazio na zeravicu ??? | ||
|
Eto marinko moram ti reci da Pravas Spehar i meni fali. Cini se da je momcic pametniji od Nuica i Jakopovica zajedno. Pravo je napravio da se povukao u hladovinu, zasto da on vodi privatne ratove dva stara magarca.
Cudno, cudno, oni koji "sve znaju" nepromisljno se odali da ipak neznaju koliko je clanova u HKZ niti kako stoje s novcima. Marinko, malo brzopleto zakljucujes da Dragica ima svoju terasu u Zürichu, mozda samo posluzuje kao konobarica Quote:Eto jos jedne zagonetke |
|||
istina |
Re: Tko je to nagazio na zeravicu ??? | ||
Quote:Pravas je ili pametniji od dvojca Nu-Ja pa se mudro usutio, ili im je iz naivnosti upao u zamku pa mu se konacno upalila lampica s kim je imao posla. Quote:Ma nemaju oni pojma o nicemu u tome i jeste njihov problem, zato i provociraju stalno nebi li izmamili neki odgovor iz kojeg bi nesto mogli zakljuciti Nu-Ja ce jos zaraditi zucne kamence od uzrujavanja |
|||
Unregistered(d) |
Quote:Hoce li sada ovo Nuic interpretirati kao prijetnju smrcu ? |
|||
Unregistered(d) |
|
Drugarica Dragica bi malo tuzakala hrvatske Ognjistare zato sto nece sutjeti i trpiti njene lazi? Nista cudno, pa i njen predsjednik Mesic je jedno tuzakalo kao i ona. Nakon izrecenih lazi na Haskom sudu, sada tuzi i Vecernji list jer su navodno napisali da je on udbas. Kao da to nije istina. Vragovi komunisticki se ne mogu pomiriti sa time da im se vrati milo za drago.
A Ivka je sigurno u pravu, onaj ludi Nuic i ne manje ludi Jakopovic ce sasvim sigurno "zucne kamence" interpretirati na sebi svojstven nacin. Samo, koga briga za to |
|||
Mira |
Radovan Smokvina | ||
|
Pitam se zasto nismo medju poznate osobe uvrstili i Radovana Smokvinu. Gospodin se toliko trudi da dodje u javnost i privuce paznju na sebe da koristi sva sredstva. Posebni uzitak mu predstavlja bacati blato na Hrvate. Evo jednog komentara o gospodinu:
Quote: |
|||
Povratnik |
|
Gospoða Rajèiæ se ne moe ubrojiti u poznate Hrvate u vicarskoj. Poznata je samo nekolicini iz redova demoNkrata. Njen nastup u Èikagu, koji se moe nazvati ispadom, insceniran je od demoNkrata u vicarskoj i onih u prekomorskih kao to je to Anðelko Galiæ.
S pravom je dobila packu od Hrvatske kulturne zajednice. Niti je bila èlan, niti je ikada napravila neto u korist ili za dobro HKZ. Ljudi poput nje, Nuiæa, Smokvine.... misle da jedino oni znaju to je dobro i ispravno. Hrvatima æe stalno drati predike, ali nikada se neæe suprostavili nekom strancu, a najmanje braneæi interese Hrvatske. Naprotiv, oni svagdje i svima koji ih ele èuti, prièaju da je Tuðman bio diktator, da je Hrvatska napala BiH itd. |
|||
Mira |
Quote:Bila sam prisutna na jednom domjenku Hrvatske kulturne zajednice jos za vremena kada su Smokvine i Co. bili u Upravnom odboru, negdje 1997. godine. Tom je prilikom Ljerka Hriberski jednome Svicarcu objasnjavala kako su Hrvati ustasoidni narod i da su zasluzili sve sto im se dogodilo od Bleiburga do Domovinskog rata. Trebamo li se onda cuditi da nas mnogi vide kao nacionaliste? Na kraju, stranci misle da to mora biti istina kada dolazi iz usta jednoga Hrvata. Tko si moze zamisliti da ima Hrvata koji ce pljuvati po vlastitoj domovini? Toliko izdajica koliko ih ima medju Hrvatima, nema niti jedan drugi narod. |
|||
istina |
Poznati po dodvoravanju | ||
|
Poznat se moze postati po necem dobru, ali jos vise po necem negativnom. Gospodja Ljerka Hriberski je poznata po svom antihrvatskom stavu, nije zato cudno da plese u istom kolu sa tuziteljima Hrvatske kulturne zajednice, i ona je jedna od njih.
Svi zajedno su pred strancima pravi dodvoritelji i puzavci. Nikakav problem im ne predstavlja sirenje izmisljotina i gadarija, samo ako misle da bi time mogli usicariti nesto za sebe ili se prikazati naprednim liberalcima koji eto imaju problema sa glupim ognjistarima i zbog njih ne mogu u EU. |
|||
daliboban |
Re: Poznati po dodvoravanju | ||
|
Bez svake sumnje, Smokvina i Co. su postali jako poznati!
|
|||
Slavko pravi |
Re: Poznati po dodvoravanju | ||
|
Kojeg li paradoksa da upravo Haski sud zatvori stranice "lijepa nasa domovina hrvatska" na kojima je Rajcicka imala svoju premijernu "live" pljuvaonicu. Haska Dragica usutkala hrvatsku Dragicu!
Zato je ovjekovjecena na HOUSu gdje mozemo procitati sto je rekla o nama i sto joj je HKZ odgovorila. Bravo HOUS!!!! |
|||
daliboban |
Dragica usutkala Dragicu | ||
|
Sada mozemo ocekivati da ce Dragica iz Svicarske nazvati Dragicu u Hagu i pojasniti joj kako to ne moze tako, jer na kraju rade za isti cilj - udariti po Hrvatima, pa joj ne bi smjela stajati na putu. Vidjet cete, onda ce proraditi stranice "lijepa nasa domovina hrvatska".
|
|||
Tiskob |
Re: Dragica usutkala Dragicu | ||
Quote:Bogami, daliboban je imao pravo, stranica je proradila. Nista bez VIP na jugovicki - Veza I Protekcija. |
|||
Unregistered(d) |
Re: Radovan Smokvina | ||
|
o njemu bi mogla pisati na dugo i siroko samo se bojim da ce mi nakon toga biti muka. neka mu dragi Bog sudi za sve zlo sto cini hrvatima i hrvatskoj.
|
|||