Quote:Bog je od njega dignuo ruke.
o njemu bi mogla pisati na dugo i siroko samo se bojim da ce mi nakon toga biti muka.
| Author | Comment | ||
|---|---|---|---|
istina |
Re: Radovan Smokvina | ||
Quote:Bog je od njega dignuo ruke. |
|||
daliborka |
Re: Radovan Smokvina | ||
Quote:Cuj, imas pravo, ali Hrvati u Svicarskoj su i njega procitali i pospremili u "okrugli fascikl" oliti kantu za smece. |
|||
Tiskob |
Re: Jos jedan u rubriku poznat | ||
|
Hocemo li u ovu rubriku uzeti i vlasnika stranice hrvati ch? Po svojoj akciji s Thompsonovim koncertom zasluzio je da mu se posveti vise paznje.
|
|||
benedikt |
Quote:Citam o tome kako se Thompsonov menadzer polakomio za novcima te prvom organizatoru otkazao, a to je bio Hrvatski svjetski kongres, to smo sada saznali. No tko je novi organizator? Vlasnik stranice hrvati.ch sam ili jos s nekim. Ponesto znam o Ivanu, pa tako znam da je slab organizator. Morao je imati "suborce" u toj "akciji" vrijednoj svake kritike i njihova bi imena volio znati. |
|||
istina |
Hrvatski profiteri u CH | ||
Quote:Bilo ih je troje, Ivic, neki Juric iz Zuga, treci je za sada nepoznat. Ljudi su na godisnjim odmorima i ne mogu doci do onih u Luzernu i okolici koji bi mogli znati tko je "treci covjek". |
|||
istina |
Marko Turina osudjen | ||
|
Jeste li vidjeli ovu vijest?
www.hous.hrvati-amac.com/marko%20turina.htm Zao mi je naseg Marka. Bas peh da mu se to dogodilo na kraju njegove tako uspjesne karijere. |
|||
benedikt |
Re: Marko Turina osudjen | ||
|
Strasno i za g. Turinu, jos strasnije za preminulu gospodju, odnosno njenu obitelj!
|
|||
daliboban |
|
Organizatori Thomsonovog koncerta bili su jako "uspjesni". Toliko malo ljudi na koncertu Thomson jos nikada nije imao. Uz to se dogodila tucnjava po kojoj ce biti zapamceni kod Svicaraca i prilicno sigurno vise nece moci dobiti salu za svoju slijedecu organizaciju. Svako dobije sto je zasluzio
|
|||
Slavko pravi |
Zalosno do boli kakve ljude imamo? Prica se da su organizatori imali samo troskove, nikakvu zaradu i sada okrivljuju hrvatske kaotlicke misije da im nisu napravili propagandu. E svasta!
Last Edited By: HOUS
2008-07-17 20:00:05.
Edited 1 times.
|
|||
BiH Hrvat |
|
Neka svaki dobije sto je zasluzio, ako su napravili gubitak, pravo im budi.
2008-07-17 19:58:53.
Edited 1 times.
|
|||
daliboban |
|
Ljudi moji, a gdje vam je Zvonimir Mitar u ovom topicu? Necete valjda reci da on nije dovoljno poznata osoba za uvrstenje ovdje
2008-07-17 19:56:26.
Edited 1 times.
|
|||
Tiskob |
Baciti klip pod noge prvobitnom organizatoru a onda kukati da je izvukao tanji kraj, e za to treba imati karaktera, zar ne?
2008-07-17 19:57:23.
Edited 2 times.
|
|||
benedikt |
I u Svicarskoj protiv Thompsona | ||
|
Treba zabraniti nastup Marka Perkovica u Dietikonu!
2008-07-17 20:09:20.
Edited 1 times.
|
|||
daliborko |
|
Jos jedna Vesna kojoj slobodna Hrvatska smeta. Bilo im je lipo zivit u Jugi gdje su sve konce drzali u rukama. Mogla bi se danas bez problema
vratiti jos uvik ih ima na sve strane tih Jugonostalgicara. Ovako jadna mora strahovati od represalija ovdi u Svici!
Last Edited By: duos
2008-06-25 01:15:20.
Edited 1 times.
|
|||
Tiskob |
Nakon sto se godpodja morala udati da bi mogla poplacati advokata i sudske troskove u izgubljenoj parnici protiv HKZ, ponestalo joj je hrabrosti za javni nastup.
2008-06-25 01:13:56.
Edited 1 times.
|
|||
Slavko pravi |
|
Ooooo, teta Vesnaaa, bojis se represalija???
2008-06-25 01:12:35.
Edited 1 times.
|
|||
Tiskob |
|
Gospodja Polic je svoga kuma uvalila u velike nevolje. Tako velike da se covjek vise ne moze sjetiti da joj je bio vjencani kum.
Tipicno ljevicarski izgovor "ne mogu se sjetiti".
2008-06-25 01:23:14.
Edited 3 times.
|
|||
Mira |
Gdja Plic nema nikakvih problema neprestalno siriti lazi o Hrvatskoj i Hrvatima, istovremeno svi poznati djelatnici udruga, internetskih portala i katolickih misija sute kao da ih se to nista ne tice. Osim na internetskoj stranici Hrvatske kulturne zajednice, nigdje nisam vidjela komentar na prljavi potez kvazi Hrvata koji su torpedirali Thompsonov koncert. Gdje ste sada vi gospodo sa croatia.ch, hrvati.ch, koji navodno predstavljate sve nas u Svicarskoj?
2008-06-24 18:56:51.
Edited 1 times.
|
|||
Tiskob |
Gdje ste forumasi ? | ||
|
Mira preimenovala damu sa 'polovice' u 'plicak' - nije lose.
|
|||
Slavko pravi |
|||
|
Bog Tiskob evo mene, ali gdje su drugi? Svi se umorili ili nemamo stofa od kada se Hämling umirio. Javit ce se ljudi kad se vrate s dopusta,
kao ja danas i vidis odmah dodjoh vidjeti sta mi rade Ognjistari. Lijep ti pozdrav!
|
|||