, ruzicu na reveru??Bilo bi dobro da dodje "Pravas" - Stjepan Spehar, njega cemo raspoznati i bez posebnih oznaka
, onda bismo ga mogli izvesti na pozornicu da se svima javno isprica za pogrdne rijeci koje je pisao protiv Hrvatskog bala.
| Author | Comment | ||
|---|---|---|---|
Mira |
Re: Hrvatski bal | ||
|
Istina, mozda se upoznamo u subotu???? Morali bismo imati neki znak raspoznavanja
, ruzicu na reveru??Bilo bi dobro da dodje "Pravas" - Stjepan Spehar, njega cemo raspoznati i bez posebnih oznaka , onda bismo ga mogli izvesti na pozornicu da se svima javno isprica za pogrdne rijeci koje je pisao protiv Hrvatskog bala. |
|||
istina |
|
Bog Mira, super da dolazis na Hrvatski bal! Bilo bi malo smijesno da ja dodjem s ruzom u reveru, no ako ti budes ukrasena ruzom, to ce biti posve normalno. Ja cu pripaziti na ukrase dama i onda cu ti se javiti.
Pravasa zaboravi, on je svoju ulogu odigrao i otisao u ropotarnicu zajedno s onima koji su ga angazirali. |
|||
Unregistered(d) |
|
Evo i mene ove godine! Vidimo se
|
|||
Mira |
|
Ovo je bila moja prva posjeta Hrvatskom balu i sasvim sigurno ne zadnja. Bilo je tako lijepo da bismo mogli ostati do jutra. Svidjelo mi se to sto je bilo dovoljno mjesta za plesanje. Ne volim kada moram paziti hoce li mi netko bubnuti u ledja ili cu nekom stati na nogu, sto bi se sigurno dogadjalo kod toliko puno ljudi.
Mladi iz Osijeka su bili ocaravajuci. Darivali su nam prekrasni ugodjaj sa svojim plesnim programom. Doslo me volja da se upisem u neku plesnu skolu! Pohvala organizatorima
|
|||
Tiskob |
|
Hmmmm, morat cu i ja jednom na taj toliko razvikani Hrvatski bal da vidim kako uistinu stoje stvari! Mira, sta je stvarno bilo puno ljudi? Imas li kakvih fotki? Bogami sam postao znatizeljan, valjda ce HKZ objaviti slike!
|
|||
Zupanja64 |
|
Ove godine sam moro propustit bal, jer sam eto bio u krevet prikovan. Gripa. sigurno je bilo ljepo. Idem sljedece godine.
|
|||
Tiskob |
Quote:Znaci vec si bio na Hrvatskom balu!? I kako je bilo? Ja sam odlucio iduce godine biti "dabei" i to sasvim sigurno ako budu opet dosle ove lijepe hrvatske cure |
|||
Unregistered(d) |
Je li ezboard poludio | ||
|
Vidi li tko da ovi od ezborda vracaju datum na 31.12.2005. skoro svaki dan, a i broj upisa spadne na onoliko koliko ih je tada bilo? Moze li se to popraviti?
|
|||
urednistvo HOUS |
Re: Je li ezboard poludio | ||
|
Bog Mate, znamo za taj problem i upozorili smo ezbord na njega, ali izgleda nisu sposobni odstraniti ga! Vidjet cemo sto mozemo jos napraviti.
|
|||
istina |
Kardinal Vinko Puljiæ i biskup Franjo Komarica u Svicarskoj | ||
|
19. svibnja o.g. u Dullikenu na tribini "Sto je Hrvatima Bosna i Hercegovina" poslusajte kardinala Puljica i biskupa Komaricu. Pozivnica na:
www.hsk.hrvati-amac.com/index.htm |
|||
Povratnik |
Re: Kardinal Vinko Puljiæ i biskup Franjo Komarica u Svicar | ||
|
Hoce li ovdje biti neki izvjestaj o tome?
|
|||
istina |
HKZ sakuplja materijale | ||
|
Ako niste vidjeli, HKZ pokusava sakupiti arhivske materijale koje im njihovi predhodnicu i tuzitelji HKZ nisu vratili.
Puno toga ima na ovim stranicama objavljenog. Saljite to dalje na HKZ. Adresa je KROATISCHER KULTURVEREIN Postfach 8050 Zürich. Quote: |
|||
Unregistered(d) |
Re: HKZ sakuplja materijale | ||
|
Dokumenata nemam ali mislim da imam nesto starih brojeva DO. Cim se vratim iz Hrvatske provjeriti cu imam li brojeve koji se traze.
Lijepo vam ljeto narode, cujemo se za mjesec-dva |
|||
daliboban |
|
Treba im poslati pisma koja su pisali Nuic i Jakopovic, a koja su na ovim stranicama objavljena. Ne bi bilo lose da im se posalju one Yugo-klub novinice glavnog urednika Zvonimira Mitra.
Kada malo zahladi, pogledati cu i sam imam li bilo sto od i o HKZ. |
|||
istina |
Quote: |
|||
BiH Hrvat |
Quote:Znas kako se kaze "zlu ne trebalo"! Treba se upitati zasto oni koji su u HKZ vladali do 1999. nisu htijeli vratiti pismohranu. Odgovor su sami dali na croatia.ch - tko ima uvid u pismohranu stosta moze saznati. |
|||
Unregistered(d) |
|
Ma tako je BiH Hrvat! Vidimo sada kako se neki boje "papirologije" - zato sve sto imate saljite Zajednici !
|
|||
Unregistered(d) |
HKZ skuplja materijale | ||
|
Pero odnosno sada Slavko ima HKZ veliku kolicinu materijala koje je do danas cuvao u tajnosti i to s razlogom da ne bi slucajno dosao u ruke neprijateljima.
Od danas Vam najveca arhiva materijala HKZ stoji na raspolaganju. Recimo nitko nema (osim UDBE) 425 potpisnika peticije za uvodjenje hrvatskog jezika (regija Baden-Zürich) u jugoslovenske dopunske skole. Originalne dopise i korespondenciju s Jugo i CH vlastima. Ili Nitko ne zna tko ima originale sluzbene korespodencije MVP-RH i Veleposlanstva iz Berna s odborom HKZ. Mozete si zamisliti da jedno Ministarstvo vanjskih poslova pise prijeteca pisma jednoj udruzi u CH. Ta udruga se zvala HKZ. Ognjistari, ako mi recete kako se zovete pogledati cu u materijale i pokusati pronaci Vas potpis. Salonskih Hrvata nema na popisu, a uvjeren sam da je samo nesalonski Hrvat "povratnik" potpisan i to samo zato sto sam ja skupljao potpise, jer on to sam nebi nikada ucinio. |
|||
istina |
LAZNJAK na nasem forumu | ||
|
Gospodine Pero iliti Radovane Smokvina, zasto vi uzimate nick koji na ovom forumu postoji? Rado zbunjujete ljude, zar ne? To vam ovdje nece ici, samo vi ostanite na vasem croatia.ch forumu.
Quote:A neprijatelji su bili svi oni koji su protestirali protiv vaseg blacenja predsjednika Tudjmana. Quote:U paket s njome i saljite tamo gdje joj je mjesto, niste valjda zaboravili adresu HKZ Quote:Nitko nema osim UDBE i vas? Zanimljivo! Quote:Ne, ne mozemo si zamisliti da je MVP prijetilo HKZ. Znamo da su vas koji ste tada bili u upravnim tijelima nazvali "stokom sitnog zuba", ali to s Ognjistarima nema nikakve veze Quote:Covjece, jesi li ti pametan, ma koga to zanima? Neces valjda reci da su pravi Hrvati samo oni 400 potpisnika, a drugih 100 tisuca su antihrvatski nastrojeni? A ako ti je stalo da se vidi tko su potpisnici, stavi listu na internet. Quote:Vidim, jako volis salonske Hrvate, pa se pitam kako to da nisu oni odveli Hrvatski bal u Dolder nego upravo ti i tvoji pajdasi? |
|||
duos |
Re: LAZNJAK na nasem forumu | ||
|
Svaki daljnji upis koji se ne odnosi na temu topicka biti ce bez upozorenja brisan.
Istina, ti bi mogao prenijeti upise na neko drugo mjesto gdje bolje odgovaraju. Laznjak Stanko i Slavko, izvoli se registrirati pod svojim pravim imenom "Radovan Smokvina" pa onda mozes prozivati druge da to isto naprave. Budes li dalje koristio imena postojecih forumasa, a prije svega budes li na HOUS forumu vrijedjao predsjednika Tudjmana dobit ces ban. |
|||