Petak, 1.9.2006., Solothurn, katedrala, 20.00 sati
Subota, 2.9.2006. Neuendorf Dorfhalle, 11.00 sati
Subota, 2.9.2006., Solothurn dvorana CISsports, 18.30 sati
Nedjelja, 3.9.2006., Olten, Stadthalle Olten Kleinholz, 10.30. i 17.00 sati
| Author | Comment | ||
|---|---|---|---|
istina |
Veleèasni Zlatko Sudac dolazi u vicarsku | ||
|
Na poziv HK Misije Solothurn, od 1. do 3. rujna 2006. veleèasni Zlatko Sudac voditi æe duhovnu obnovu.
Petak, 1.9.2006., Solothurn, katedrala, 20.00 sati Subota, 2.9.2006. Neuendorf Dorfhalle, 11.00 sati Subota, 2.9.2006., Solothurn dvorana CISsports, 18.30 sati Nedjelja, 3.9.2006., Olten, Stadthalle Olten Kleinholz, 10.30. i 17.00 sati |
|||
Slavko pravi |
Re: Veleèasni Zlatko Sudac dolazi u vicarsku | ||
|
Bilo je velicanstveno! Karizmatican covjek, velecasni Sudac.
|
|||
istina |
Dva Miroslava (Tudjman i Medjimorec) gosti HKZ u Svicarskoj | ||
|
Krvatska kulturna zajednica
poziva na predstavljanje knjiga: gospodina Miroslava Meðimorca . PRESVIJETLI I RABIN prof. dr. Miroslava Tuðmana . VRIJEME KRIVOKLETNIKA subota , 21.10.2006., 18.30 h Schützenhaus Albisgütli (Uertenstube), Uetlibergstr. 341, 8045 Zürich nedjelja, 22.10.2006. ca. 12.30 h (misa u 11.30 h) Crkva Sv. Vendelina, Bahnhofstr. 44, 4657 Dulliken Opsirnije na stranicama HKZ www.hkz-kkv.ch/start.php |
|||
BiH Hrvat |
Re: Dva Miroslava (Tudjman i Medjimorec) gosti HKZ u Svicars | ||
|
Odlicno! Radujem se ovim knjigama. Nastojati cu posjetiti jednu od datih mogucnosti.
|
|||
Slavko pravi |
|
Obojici zelim dobrodoslicu, a HKZ cestitam na izboru. Kome bi ovi kvalitetni ljudi i mogli doci nego Zajednici!
|
|||
Unregistered(d) |
|
e tako je to Slavko pravi. nije zamislivo da bi dosli ku-klux-klubu, hrvatskom humanitarnom forumu, hrvatskom inzinjerskom drustvu..... , jedino mozda da ih je pozvao Radovan Smokvina osobno ili mozda Nuic
|
|||
Tiskob |
Sto je meni Hrvatska | ||
|
to je meni Hrvatska
subota, 04.11.2006., 17.00 - 19.00 h Römisch-katholisches Pfarramt, Poststrasse 10, 3902 Brig-Glis VS www.hkz-kkv.ch/start.php Hrvatska kulturna zajednica i Hrvatske dopunske skole provele su jos jedan natjecaj medju hrvatskom djecom i to na vrlo znakovitu temu "Sto je meni Hrvatska". Bravo za Hrvatske dopunske skole koje nastavljaju suradnju s Hrvatskom kulturnom zajednicom usprkos atakama Nuicevaca.
|
|||
istina |
Izlozba hrvatske naivne umjetnosti i narodnih glazbala | ||
|
Hrvatska naiva je potpuno pala u zaborav, nitko ne pise o njoj, nitko ne organizira izlozbe a to je takodjer izvorni hrvatski proizvod!
Mozemo zahvaliti HKZ da se bogatstvo narodne kulture Hrvata pokazuje Svicarcima i to usred Svicarske. ![]() |
|||
BiH Hrvat |
Re: Izlozba hrvatske naivne umjetnosti i narodnih glazbala | ||
|
To je pravi primjer kako se promice nasa kultura u sredini u kojoj zivimo.
|
|||
Slavko pravi |
|
Bio sam neki dan u Badenu pa sam usput svratio u galeriju anixis. Galerija je zatvorena, ali ima plakat koji najavljuje izlozbu. Bravo HKZ!!!
|
|||
Tiskob |
|
Ah, pa sada mi je jasno zasto se Nuic uzrujava
|
|||
daliboban |
|
Takva izlozba jos nikada nije bila pokazana u Svicarskoj. Cestitam
|
|||
istina |
Hrvatski bal u Svicarskoj | ||
|
|
|||
Slavko pravi |
HKZ sto ne pisete vise o sebi | ||
|
Za moj ste ukus puno preskromni Zajednicari dragi. Idem ja redovito na vasu stranicu ipak mislim da nebi skodilo da i ovdje napisete sto je slijedece u vasoj ponudi. Organizacija prikupljanja novaca za razminiravanje i izgradnju djecijih igralista vrijedna je svake paznje i promidzbe.
www.hkz-kkv.ch/start.php www.hkz-kkv.ch/pazinegazi/Pazi%20ne%20gazi..pdf |
|||
Slavko pravi |
Thomson u Svici | ||
|
Nesto se dogadja iza kulisa sa Thompsonovim koncertom u Svicarskoj. Bio je najavljen u Movisu da ce biti u Joni, a sada citam biti ce u Luzernu. Sta znate o tome?
|
|||
Tiskob |
Re: Thomson u Svici | ||
|
Sapuce se kako je vlasnik stranice hrvati u ch izgurao prvobitnog organizatora a taj bio dovoljno mudar da mu nije dozvolio koristenje dvorane u Joni i tako koncert nije mogao napraviti na prvobitni datum.
|
|||
istina |
|
Bogami, u Joni se ne sapuce nego ljudi glasno i ljutito govore o tim prevarantima.
|
|||
Slavko pravi |
Quote:Hrvatska posla. Koje li zalosti, neki bi za lovu i mater prodali, pa sto nebi izigrali svoga zemljaka. Takvima u imenu stoji "hrvatski ili Hrvat" jedino da bi namamili naivce. Muka mi od takvih ljudi. |
|||
Slavko pravi |
Zbor mladih ANGELUS iz Zagreba gostuje u Zürichu i Baselu | ||
|
Koncert æe se odrati u:
subotu, 27. listopada 2007. u 19.00 h, crkva St. Felix i Regula, Haardstr. 76, Zürich nedjelju, 28. listopada 2007. uz i nakon sv. mise u crkvi St. Clara - St. Michael, Allmendstr. 34, Basel Praizvedba posebno za ovaj humanitarni projekt HKZ komponirane pjesme "Pazi, ne gazi!" www.hkz-kkv.ch/start.php www.hkz-kkv.ch/koncert%20Angelus.pdf |
|||
cro duos |
Re: Zbor mladih ANGELUS iz Zagreba gostuje u Zürichu i Basel | ||
|
Dragi Hrvati u vicarskoj, svakako idite na te koncerte, ovaj vam je zbor profesionalno voðen i fenomenalno pjevaju. Preporuèujem od srca,
lijepi pozdrav iz hladnog Zagreba zkis.blog.hr/ www.zlatnenote.4t.com/ |
|||